Το πτώμα άνδρα σε προχωρημένη αποσύνθεση, βρέθηκε το μεσημέρι, στον πρώτο όροφο σπιτιού, στο Βούναργο της Ηλείας. Πρόκειται για έναν 88χρονο, τον οποίο σύμφωνα με το Patrisnews, εντόπισαν τα παιδιά του. Κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι είχαν τουλάχιστον δύο χρόνια να δουν τον πρώην αστυνομικό.
Ο 88χρονος, δεν είχε επαφές, ούτε με τα παιδιά, ούτε με τον αδερφό του (η σύζυγός του δεν βρίσκεται στην ζωή). Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αδερφός του είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και τα παιδιά του μένουν εκτός Ηλείας. Κανείς τους δεν είχε επικοινωνία μαζί του εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια.
Αστυνομικοί ανέλαβαν τις έρευνες
Αυτές τις μέρες, τόσο ο αδερφός, όσο και τα παιδιά του πρώην αστυνομικού, βρίσκονταν στην περιοχή για δουλειές. Όταν, με την βοήθεια κλειδαρά, άνοιξαν τον πρώτο όροφο του σπιτιού (σ.σ. ο αδερφός του πρώην αστυνομικού όταν έρχεται στην Ελλάδα, διαμένει στο ισόγειο), βρήκαν την σορό του 88χρονου στο πάτωμα του σαλονιού.
Στο οίκημα πήγαν αμέσως αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας