Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιούπολη: Τι ισχυρίζεται από τη φυλακή ο αστυνομικός που εξέδιδε τη 19χρονη

Ηλιούπολη: Τι ισχυρίζεται από τη φυλακή ο αστυνομικός που εξέδιδε τη 19χρονη

Ο αστυνομικός υποστηρίζει πως υπάρχουν βίντεο που δείχνουν ότι δεν υπήρξε κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της 19χρονης

Απάντηση στις κατηγορίες εναντίον του, δίνει μέσα από τη φυλακή και την ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύεται, ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται πως εξέδιδε τη 19χρονη στην Ηλιούπολη, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν ισχύουν όσα έχει καταθέσει η κοπέλα.

«Είχα έντονα συμπτώματα κατάθλιψης. Είμαι 7 μήνες φυλακισμένος και μου λείπει και η κόρη μου και η ελευθερία μου γενικά» είπε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Και συνεχίζει: «Εχουν καταθέσει επτά μάρτυρες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν θα καταθέσουν σε αυτή τη φάση, που λένε όμως πως μας έχουν δει μαζί έξω. Δεν την είδαν ποτέ χτυπημένη ή κακοποιημένη. Υπάρχουν και βίντεο που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Το ένα είναι τραβηγμένο στις 3/7/21 και δείχνει ξεκάθαρα πως η 19χρονη εισέρχεται με κλειδιά στο σπίτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει ομηρία. Ανοίγει την πόρτα, βρίσκει τον φαγητό και μουσική να παίζει, με βλέπει να τραβάω το βίντεο και μου λέει «αγάπη μου, σ’ αγαπώ πολύ». Δεν δείχνει να υπάρχει κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της από εμένα ή βιασμός».

Δεν συνέβησαν ποτέ αυτά

Ερωτξθείς  αν θέλει να έρθει σε επικοινωνία μαζί της ή αν της στέλνει κάποιο μήνυμα λέει πως: «Θα ήθελα να επικοινωνήσω, αλλά δεν είμαι σε θέση να το κάνω. Εχω πληροφορηθεί πως είχε έρθει σε επικοινωνία με τη δικηγόρο ώστε να αλλάξει την κατάθεσή της, τα λόγια αυτά δεν είναι δικά της. Δεν έχουν συμβεί ποτέ αυτά και δεν μπορεί η ίδια να τα έχει υποστηρίξει. Κάποιος της τα είπε. Γνωρίζει πως να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου. Δεν έχουν γίνει έτσι τα πράγματα. Υπήρξε ένας καυγάς. Ναι, τη χαστούκισα και είναι λάθος μου».

Παράλληλα απαντά και για το μπλουζάκι που φορούσε, που διαφημίζει εταιρεία ερωτικών ταινιών και που όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν συνεργαζόταν μαζί της η 19χρονη. «Το μπλουζάκι η ίδια μου το έκανε δώρο. Την Παρασκευή 9 του μήνα που πήγε στην εταιρία και πληρώθηκε, πήρε το μπλουζάκι και μου το έκανε δώρο. Την άλλη ημέρα που τσακωθήκαμε ήταν το πρώτο πράγμα που βρήκα μπροστά μου και το φόρεσα. Δεν υποψιαζόμουν κάτι. Αν είχα κάνει κάτι θα ήμουν υποψιασμένος. Δεν περίμενα ποτέ πως θα βρεθώ στην ανακρίτρια. Το περίεργο είναι η συγκεκριμένη δεν το είχε αναφέρει καν».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024