Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ουκρανική Κρίση: Η επιβλητική αποχώρηση των Ρώσων από την Κριμαία

Ουκρανική Κρίση: Η επιβλητική αποχώρηση των Ρώσων από την Κριμαία

Η Ρωσία δηλώνει ότι υλοποιεί έτσι την εξαγγελία της για απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων από τις περιοχές που διεξάγουν ασκήσεις και επιστροφή στις βάσεις τους

Άψογα σκηνοθετημένο, σύμφωνα με τη σοβιετική σχολή κινηματογράφου, είναι το «τελετουργικό αποχώρησης» ρωσικών δυνάμεων από την Κριμαία που έδωσε στη δημοσιότητα η Μόσχα.

Στο βίντεο, που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, εμφανίζονται τανκς και στρατιωτικά οχήματα να αναχωρούν πάνω σε αμαξοστοιχία από την ουκρανική χερσόνησο Κριμαία, την οποία προσάρτησε η Μόσχα το 2014.

Η ρωσική τηλεόραση μετέδωσε νυχτερινά πλάνα από ένα τρένο που μετέφερε τανκς να διασχίζει τη γέφυρα που περνά από τα στενά Κερτς, την οποία κατασκεύασε η Μόσχα για να ενώσει την Κριμαία με το ρωσικό έδαφος.

Η Ρωσία δηλώνει ότι υλοποιεί έτσι την εξαγγελία της για απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων από τις περιοχές που διεξάγουν ασκήσεις και επιστροφή στις βάσεις τους.

Σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επεσήμανε ότι: «Οι μονάδες της Νότιας Στρατιωτικής Περιοχής, που ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στα τακτικά γυμνάσια σε περιοχές δοκιμών της χερσονήσου της Κριμαίας, κατευθύνονται με τρένα πίσω στις μόνιμες βάσεις τους».

Δείτε το βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024