Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παγκόσμια αγωνία για την Ουκρανία: Τι λένε οι Έλληνες ομογενείς

Παγκόσμια αγωνία για την Ουκρανία: Τι λένε οι Έλληνες ομογενείς

«Όλος ο ουκρανικός λαός και όσοι ζούμε εδώ, είμαστε σε μια κατάσταση αγωνίας για το τι θα γίνει» τονίζει ο πρόεδρος των ελληνικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο κ. Παντελής Μπούμπουρας, επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας στην Κριμαία, κάτοικος Οδησσού και πρόεδρος των ελληνικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία, περιγράφοντας την κατάσταση εκεί.

«Όλος ο ουκρανικός λαός και όσοι ζούμε εδώ, είμαστε σε μια κατάσταση αγωνίας για το τι θα γίνει. Τον να μην επιτεθούν οι Ρώσοι, δε σημαίνει ότι τελείωσε αυτή η ψυχοφθόρα κατάσταση. Μετά από μία εβδομάδα μπορεί να έρθουν τα πράγματα ανάποδα. Πρέπει να γίνει κάτι να ηρεμήσει αυτή τη χώρα, αν την αφήσει η Ρωσία. Καταρρέει η οικονομία του κράτους, υπάρχει ανασφάλεια. Η ζωή είναι κανονική, προϊόντα υπάρχουν, ο κόσμος προσπαθεί να δουλεύει», σημείωσε ο κ. Μπούμπουρας.

«Εγώ είμαι 25 χρόνια στην Ουκρανία. Όταν ο Πούτιν κατέλαβε την Κριμαία, όταν κάτι γίνει μία φορά, ο κόσμος πιστεύει ότι μπορεί να γίνει και δεύτερη, ό,τι και αν λένε οι διπλωμάτες. Ο κόσμος έχει αυτή την ανασφάλεια και θα την έχει», εξήγησε.

«Οι Έλληνες καθηγητές έφυγαν γιατί όπου και αν πάνε θα πάρουν το μισθό τους, καλά είναι να είναι στην Ελλάδα. Εμείς δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε. Εμείς ζούμε εδώ και δουλεύουμε», είπε κλείνοντας ο κ. Μπούμπουρας.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024