Ο Νασίμ Χνιντ αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, καθώς ο Τυνήσιος αμυντικός συμφώνησε με την «Ένωση» σε λύση του συμβολαίου του.
Ήρθε στους κιτρινόμαυρους το καλοκαίρι του 2020, όμως στη μια χρονιά που έμεινε στην Αθήνα απογοήτευσε. Πρόλαβε να αγωνιστεί 14 φορές όλες κι όλες, χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα, ενώ είχε μια ασίστ και μια αποβολή.
Πήγε δανεικός το καλοκαίρι του 2021 στην Αλ Σαλίγια, όμως κι εκεί σε 17 εμφανίσεις δεν κατάφερε να πείσει. Έχοντας γυρίσει στην Ελλάδα αποφάσισε, κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος με την ΑΕΚ, να μην συνεχίσει, μιας και δεν υπολογιζόταν από τον Αργύρη Γιαννίκη και αναζητεί πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ρεπορτάζ της μεγαλύτερης ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας, ακόμη και από τη νέα σεζόν!
Τα τριετή πρότζεκτ που ανέλαβε ο Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και στη Θέλτα απέτυχαν με κρότο και τώρα παίρνει την ίδια τροπή η δουλειά του στον Παναθηναϊκό.