
Το επικό συνολάκι του Τζέιμς Χάρντεν
Ο Τζέιμς Χάρντεν μπορεί να μην έπαιξε στον «διασυρμό» των Σίξερς από τους Σέλτικς, όμως οι στυλιστικές επιλογές του «τράβηξαν τα βλέμματα».
Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι πανευτυχής που κατάφερε να παέι στους Σίξερς, όμως ο τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να παίξει και γλίτωσε το «μαρτύριο» της ομάδας του που… ποδοπατήθηκε από τους Σέλτικς με 48 πόντους διαφορά.
Αυτό που δεν γλίτωσε όμως ήταν τα σχόλια που προκάλεσε η εμφάνισή του στο γήπεδο. Λένε ότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, όμως μάλλον εδώ ξεπερνάει αυτό το «φράγμα».
Ακόμα και οι σχολιαστές είπαν ότι «αυτό μοιάζει με κάτι που θα φοράει ο κακός στο Batman που θα προβληθεί στους κινηματογράφους».
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που στέκονται στο ντύσιμό του, ούτε ο μόνος που επιλέγει εκκεντρικά ρούχα. Σε προηγούμενο σημείο της σεζόν οι Γουέστμπρουκ και Κούζμα επίσης βρέθηκαν στο στόχαστρο για όσα φόρεσαν. Κανείς δεν ξεπερνά βέβαια τον Ντένις Ρόντμαν.
Δείτε το σύνολο του «Μούσια» εδώ:
- Αντετοκούνμπο: «Το Μιλγουόκι θα είναι για πάντα το σπίτι μου, σας ευχαριστώ για όλα» (vid)
- Πάτρα: Λαγοκέφαλος δάγκωσε λουόμενη στο λαιμό
- Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού – Το Φιλί του Ογκίστ Ροντέν και η κολασμένη, σκοτεινή ιστορία του
- Μακρόν: Ο πρώτος ηγέτης από τη Δύση που επισκέφθηκε τη Συρία μετά την πτώση Άσαντ
- Ινφαντίνο για την υπόθεση Μπάλογκαν: «Δέχθηκα τηλεφώνημα από τον Τραμπ…»
- Ο ευρωπαϊκός Νότος φλέγεται – Πυρκαγιές σε Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ελλάδα




