Με ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου ήρθαν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Nueva Conception – Munincipal για το πρωτάθλημα της Γουατεμάλας. Πιο συγκεκριμένα στο 82′ και ενώ το σκορ παρέμενε στο 1-0 για τους γηπεδούχους, ορισμένοι παίκτες εντόπισαν την παρουσία ενός μεγάλου φιδιού μήκους 1,5 μέτρου που… έκοβε βόλτες εντός του γηπέδου.
Αμέσως ο ρέφερι της αναμέτρησης διέκοψε τον αγώνα, προκειμένου να καλέσει τους ιθύνοντες με τις ειδικές δυνάμεις να καταφθάνουν λίγο μετά στο σημείο και να επιχειρούν να αποκεφαλίσουν το ερπετό με τις ασπίδες του.
Για καλή του τύχη πάντως, οι πυροσβέστες επενέβησαν και κατάφεραν να το απομακρύνουν από τον αγωνιστικό χώρο, δίχως κάποιος να τραυματιστεί. Τέλος ακόμη παραμένει άγνωστο τι είδος ήταν το φίδι και το αν ήταν δηλητηριώδες.
A football match in Guatemala was interrupted by a one and a half meter #snake. To catch her, I had to jam the uninvited guest with shields and call in the special forces. pic.twitter.com/OYhj3A9DBI
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο 31χρονος επιθετικός χαφ της Μάντσεστερ Σίτι Μπερνάρντο Σίλβα μένει ελεύθερος και οδεύει προς την Μπαρτσελόνα επειδή θέλει να είναι πιο κοντά στην πατρίδα του, την Πορτογαλία
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ με 20-9 και θα διεκδικήσει ακόμα ένα τρόπαιο για φέτος, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο γυναικών, απέναντι στη Βουλιαγμένη.
LIVE: Βιλερμπάν – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βιλερμπάν – Ολυμπιακός για την 35η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.