Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα προχώρησε η έγκυρη ιστοσελίδα basketnews.com για τα μπάτζετ των ομάδων της Ευρωλίγκας.
Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η Μπασκόνια, για την οποία δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία. Ωστόσο, οι υπόλοιπες 17 ομάδες μπαίνουν σε αναλογικά με το μπάτζετ τους, αλλά και το κόστος του ρόστερ τους.
Ο Ολυμπιακός είναι όγδοος στη λίστα με 8,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι 13ος με κόστος συμβολαίων 5,5 εκατ. ευρώ. Από εκεί και πέρα το πιο ακριβό ρόστερ διαθέτει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς τα συμβόλαια της «αγγίζουν» τα 22,1 εκατ. ευρώ.
Ακολουθούν η Ρεάλ Μαδρίτης με 19,2 εκατ. και η Μπαρτσελόνα με 18,8 εκατ. ευρώ, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν η πρωταθλήτρια Εφές με 15 και η Φενέρμπαχτσε με 13,5 εκατ.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.