Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι θα κάνει η ΑΕΚ με τον Γιαννίκη

Τι θα κάνει η ΑΕΚ με τον Γιαννίκη

Τα δεδομένα με τον Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ μετά τη νέα ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων έδωσε χθες στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ, καθώς η Ένωση ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό και πλέον βλέπει ακόμα και την εξάδα να μπαίνει σε κίνδυνο.

Οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται στο +6 από Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα και στο +7 από τον Αστέρα, που έχει ωστόσο και ένα παιχνίδι λιγότερο, με τέσσερις αγωνιστικές ακόμα για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

«Καυτό» θέμα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ είναι φυσικά ο πάγκος και η παρουσία του Αργύρη Γιαννίκη σε αυτόν.

Αυτήν τη στιγμή μοιάζει σχεδόν δεδομένη η απομάκρυνσή του, με τα σενάρια ωστόσο να είναι δύο, καθώς από την ΠΑΕ δε βγήκε ούτε χθες κάτι επίσημο.

Από τη μια, στην Ένωση σκέφτονται να αφήσουν τον ελληνογερμανό τεχνικό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και να ολοκληρώσει τη σεζόν, από τη στιγμή που όλοι οι στόχοι έχουν χαθεί και δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον.

Το δεύτερο σενάριο είναι να αντικατασταθεί αμέσως ο Γιαννίκης, ώστε να προκληθεί ένας «σεισμός» στο εσωτερικό της ομάδας, δίνοντας τα «κλειδιά» σε κάποιον άνθρωπο που γνωρίζει ήδη την ομάδα.

Όπως και να έχει, η παρουσία του Γιαννίκη στον πάγκο της ΑΕΚ μοιάζει ήδη τελειωμένη, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης ψάχνει ήδη τον επόμενο προπονητή της ομάδας, με τον Φερνάντο Σάντος να είναι ο διακαής πόθος του, αν και η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024