Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπάρτσα απέφυγε την ήττα στο 96' (2-2)

Η Μπάρτσα απέφυγε την ήττα στο 96′ (2-2)

Η Εσπανιόλ βρέθηκε κοντά σε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά με γκολ του Ντε Γιονγκ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων οι «μπλαουγκράνα» ισοφάρισαν σε 2-2 και πήραν τον βαθμό που τους κρατάει εντός τετράδας.

Μία εβδομάδα μετά την εξαιρετική εμφάνιση και την επιβλητική νίκη κόντρα στην Ατλέτικο, η Μπαρτσελόνα προβλημάτισε στο καταλανικό ντέρμπι με την Εσπανιόλ και παρ’ ότι προηγήθηκε νωρίς με τον Πέδρι, βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο δεύτερο μέρος. Ένα γκολ του Λουκ Ντε Γιονγκ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως, έσωσε έστω τον βαθμό (2-2) για την ομάδα του Τσάβι που διατηρήθηκε εντός τετράδας, έχοντας όμως… παρέα στους 39 βαθμούς τους «ροχιμπλάνκος».

Mε γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς για την Μπάρτσα αφού μόλις στα 74 δευτορέλπτα ο Πέδρι με προβολή από σέντρα του Άλμπα έκανε το 0-1. Ο Τραορέ έχασε τεράστια ευκαιρία στο 14′ για το 0-2, με τον Λόπεθ να σταματά το σουτ του και στο 40′ ο Νταρντέρ ισοφάρισε σε 1-1 με εκπληκτικό πλασέ εκτός περιοχής.

Στο 56′ ο Γκάβι σκόραρε μετά από φάση διαρκέιας, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ και οκτώ λεπτά μετά ήρθε η ανατροπή με τον Ντε Τομάς να πλασάρει τον Τερ Στέγκεν για το 2-1, σε ένα γκολ για το οποίο έχει μεγάλη ευθύνη ο Έρικ Γκαρσία.

Ο Τσάβι έριξε ό,τι είχε στο ματς για να καταφέρει να βρει το γκολ και τα κατάφερε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Λουκ Ντε Γιονγκ που είχε περάσει αλλαγή στο ματς λίγο νωρίτερα. Τέσσερα λεπτά νωρίτερα αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη οι Μελαμέντ και Πικέ που είχαν μία κοκορομαχία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος αμυντικός της Μπαρτσελόνα ξεπέρασε σε συμμετοχές τον Πουγιόλ (594 – 593 συμ.) σε αυτό το ματς και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Σέρτζι Γκόμεθ, Καμπρέρα, Πεδρόσα, Αλέις Βιδάλ (88’ Καλέρο), Φιλένα (61’ Μελαμέδ), Νταρντέρ, Μπαρέ (61’ Μορλάνες, 70’ Μέριδα), Ερέρα, Ντε Τομάς, Πουάδο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Αραούχο (46’ Έρικ Γκαρσία), Ντεστ, Άλμπα (72’ Ντεμπελέ), Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ (62’ Ομπαμεγιάνγκ), Πέδρι (88’ Λ.Ντε Γιονγκ), Γκάβι (72’ Νίκο Γκονζάλες), Τραορέ, Φεράν Τόρες.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024