Την φωτογραφία του 33χρονου που δολοφόνησε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη δίνει στη δημοσιότητα το MEGA.
Η αποκάλυψη του άγριου εγκλήματος έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και οι κρυφές πτυχές της ζωής του αγοριού που έρχονται στην επιφάνεια σοκάρουν, καθώς όπως φαίνεται ζούσε σε ένα μαρτυρικό περιβάλλον, θύμα συχνών κακοποιήσεων μέχρις ότου επήλθε ο θάνατός του με αυτόν τον φρικτό τρόπο.
Στους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών, η 29χρονη προσπάθησε να αποποιηθεί των ευθυνών της, χωρίς όμως να πείσει.
«Είχε βάλει το παιδί τιμωρία. Εγώ δεν είδα τίποτα εκείνο το βράδυ. Δεν κατάλαβα τι έγινε γιατί εκείνη τη στιγμή έπαιζα στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Δεν είδα καμία μονωτική ταινία, δεν ξέρω τι έγινε» τόνισε.
Από την πλευρά του ο 33χρονος Πολωνός, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το παιδί έκανε φασαρία. Το φίμωσα με την μονωτική ταινία για να το κάνω να σωπάσει. Έγινε καταλάθος. Μετά φοβήθηκα να το πω».
«Λέει ψέματα η μητέρα. Ήταν παρούσα τη στιγμή που το παιδί της έχανε τη ζωή του από ασφυξία που της προκάλεσε ο 33χρονος» επισημαίνουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ οι ίδιες αστυνομικές πηγές.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας