Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μελίνα Μερκούρη: Η ζωή της γίνεται σειρά στην τηλεόραση

Μελίνα Μερκούρη: Η ζωή της γίνεται σειρά στην τηλεόραση

Σε τηλεοπτική σειρά αναμένεται να μεταφερθεί όπως όλα δείχνουν σε λίγο καιρό η ζωή της εμβληματικής Ελληνίδας ηθοποιού και πολιτικού, Μελίνας Μερκούρη

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες πολύ μεγάλος τηλεοπτικός παραγωγός διαπραγματεύεται τη μεταφορά της κορυφαίας ηθοποιού και πρώην Υπουργού Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ στη μικρή οθόνη και έχει ήδη έχει έρθει σε επαφή με κάποιον τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «On Time”, αφορμή για την τηλεοπτική μεταφοράς της πολυτάραχης ζωής της Μελίνας Μερκούρη ήταν και η πρόσφατη δήλωση της Κατερίνας Διδασκάλου που αποκάλυψε πως θα την υποδυθεί σε μια αμερικάνικη ταινία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας σε μια σειρά που θα παρουσιαστεί όλη η ζωή της Μελίνας Μερκούρη από τη γέννηση μέχρι τον θάνατό της, η Κατερίνα Διδασκάλου είναι η επικρατέστερη να υποδυθεί τη γυναίκα σύμβολο της χώρας μας στην πιο ώριμη φάση της.

Σύμφωνα με την «On Time” η ηθοποιός που είναι εξίσου φαβορί για να υποδυθεί τη Μελίνα Μερκούρη στη μικρότερή της ηλικία, στα πρώτα της βήμα, είναι η Μαρίνα Καλογήρου.

Το όνομά της ηθοποιού έχει πέσει στο τραπέζι προκειμένου να υποδυθεί την αξέχαστη ηθοποιό και πολιτικό στα πρώτα της βήματα. Αν τελικά η Μαρίνα Καλογήρου συμφωνήσει και τη δούμε στη σειρά, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχει σε μια σειρά τέτοιου είδους καθώς αρκετά χρόνια πριν είχε υποδυθεί και την Έλλη Λαμπέτη σε νεαρή ηλικία στη σειρά του Alpha «Η τελευταία παράσταση”.

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024