Μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Super League Κ17 ο Ολυμπιακός που επικράτησε 3-1 του Παναθηναϊκού.
Με αυτόν τον τρόπο και με δύο αγωνιστικές να απομένουν, η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 32 βαθμούς, μόλις δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, έχοντας εξασφαλισμένη θέση στο Final Four.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 26’ με τον Μοίρα έπειτα από ασίστ του Αρσενίδη ενώ με το «καλημέρα» στο δεύτερο μέρος (48’), ο Παπακανέλλος διαμόρφωσε το 2-0.
Οι «πράσινοι» μείωσαν με πέναλτι του Νότα στο 75’ αλλά ο Μαυρόπουλος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού, περνώντας την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών