Μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Super League Κ17 ο Ολυμπιακός που επικράτησε 3-1 του Παναθηναϊκού.
Με αυτόν τον τρόπο και με δύο αγωνιστικές να απομένουν, η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 32 βαθμούς, μόλις δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, έχοντας εξασφαλισμένη θέση στο Final Four.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 26’ με τον Μοίρα έπειτα από ασίστ του Αρσενίδη ενώ με το «καλημέρα» στο δεύτερο μέρος (48’), ο Παπακανέλλος διαμόρφωσε το 2-0.
Οι «πράσινοι» μείωσαν με πέναλτι του Νότα στο 75’ αλλά ο Μαυρόπουλος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού, περνώντας την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
LIVE: Μονακό – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μονακό – Μπαρτσελόνα για το πλέι ιν της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.