Νίκη με άρωμα… Ευρώπης για την Μπέτις η , η οποία πέρασε με 4-2 από την έδρα της Λεβάντε και βρίσκεται σταθερά στην 3η θέση.
Ο Κάρδενας είπε όχι σε σουτ του Τέγιο στο 10’ αλλά στο 13’ ο Φεκίρ έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Μιραμόν και κατέληξε στα δίχτυα της Λεβάντε για το 0-1. Στο 18’ και στο 22’ ο Σίλβα πρόλαβε τους Ντε Φρούτος και Μοράλες και στο 28’ μετά από κόρνερ ο Πετσέγια έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά και ο Έντγκαρ πήρε το ριμπάουντ αι πάσαρε εκ επαφής για το 0-2.
Στο 41′ ο Καρβάλιο έγραψε το 0-3, έπειτα από ωραίο συνδυασμό των παικτών της Μπέτις, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντάνι Γκόμεθ μειώσε σε 1-3 με κοντινή προβολή.
Το ματς συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στην επανάληψη, και στο 47΄ο τε Φρούτος έκανε το σουτ από πλάγια δεξιά, ο Σίλβα έχασε την μπάλα και ο Ντάνι Γκόμεθ σε κενό τέρμα πλάσαρε για το 2-3. Ωστόσο με τη σέντρα η Μπέτις κέρδισε φάουλ σε καλή θέση και ο Φεκίρ με τρομερή εκτέλεση έγραψε το 2-4 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να σηκώσει το FIBA Europe Cup και πάει στη χώρα των Βάσκων για να υπερασπιστεί το +6 της Πυλαίας, στον επαναληπτικό τελικό (21:00).
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν για τέταρτη φορά τους Μπλέιζερς και πέρασαν στους ημιτελικούς της Δυτικής Περιφέρειας του NBA, την ώρα που οι Σίξερς νίκησαν τους Σέλτικς στη Βοστώνη και μείωσαν σε 3-2.