«Χρυσός» βαθμός για τη Γουέστ Χαμ στο King Power στις καθυστερήσεις!
Με γκολ του Ντόουσον που διαμόρφωσε το 2-2 στο 90+1, τα «σφυριά» κατάφεραν να σώσουν τον βαθμό και να φύγουν από την έδρα της Λέστερ με μία πάρα πολύ σημαντική ισοπαλία, ανεβαίνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο +1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία έχει ωστόσο και έναν αγώνα λιγότερο.
Η ομάδα του Λονδίνου ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα στο παιχνίδι, με ένα υπέροχο γκολ του Μπόουεν στο 10ο λεπτό.
Η Λέστερ ωστόσο ισοφάρισε πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τίλεμανς στο 44ο λεπτό, ενώ ο Ρικάρντο Περέιρα έκανε την απόλυτη ανατροπή στο 57′.
Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στις καθυστερήσεις ο Ντόουσον ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
LIVE: Μονακό – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μονακό – Μπαρτσελόνα για το πλέι ιν της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.