Ο Γκάρι Ροντρίγκες δε θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 23η αγωνιστική της Super League, όμως μόνο το δικό του όνομα θα βρίσκεται στο απουσιολόγιο του Πέδρο Μαρτίνς.
Έτσι, ο πορτογάλος τεχνικός έχει καταστρώσει ήδη τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι με την Ένωση.
Συγκεκριμένα, σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 και τους Μπουχαλάκη, Εμβιλά και Μαντί Καμαρά στα χαφ, ενώ στην επίθεση αναμένεται να αγωνιστούν οι Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί.
Όσον αφορά τα μετόπισθεν, η τετράδα της άμυνας μπροστά από τον Βατσλίκ θα αποτελείται από τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Λαλά και Ρέαμπτσιουκ, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Τικίνιο, Βαλμπουενά και Φαντιγκά.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.