Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ράσταβατς: «Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί είχαμε αυτή την εικόνα»

Ράσταβατς: «Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί είχαμε αυτή την εικόνα»

Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε για την ήττα του Αστέρα Τρίπολης, αναφέροντας πως δεν μπορεί να εξηγήσει τι συνέβη στην ομάδα του μετά το 30′ και κατέρρευσε.

Ο Αστέρας Τρίπολης, παρότι κατάφερε να προηγηθεί απέναντι στον Ιωνικό, τελικά ηττήθηκε με σκορ 3-2 εντός έδρας, με τον Μίλαν Ράσταβατς να μην είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Ο Σέρβος τεχνικός, στις δηλώσεις του, τόνισε ότι από το πρώτο λεπτό μέχρι το 30′ οι παίκτες του έπαιξαν καλά, όμως από εκείνο το σημείο δεν μπορεί να εξηγήσει τι πήγε λάθος και ήρθε η κατάρρευση.

Οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς:

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα χώριζα το παιχνίδι σε δύο περιόδους. Η μία είναι από το 1′ έως το 30′ που ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε ένα πλάνο και σκοράραμε.

Στα επόμενα 60 λεπτά δεν μπορώ να καταλάβω και δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί είχαμε αυτή την εικόνα και ήρθε αυτό που ήρθε. Ίσως πιστέψαμε ότι έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσε να κερδηθεί από μόνο του.

Τα πράγματα δεν είναι έτσι και το ελληνικό πρωτάθλημα έχει αποδειχτεί ότι είναι σκληρό και οι αποστάσεις είναι μικρές μεταξύ των ομάδων. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ιωνικό γιατί άξιζε να νικήσει. Σημείο κλειδί του παιχνιδιού είναι το πέναλτι που δόθηκε και κόκκινη κάρτα. Το πρόβλημα είναι ότι εμείς επιτρέψαμε να γίνει αυτή η φάση».

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024