Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Θα ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους συναδέλφους μου στο metoo»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Θα ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους συναδέλφους μου στο metoo»

«Είναι η ώρα να μιλήσουμε για τα θύματα και όχι για τους θύτες», τονίζει ο ηθοποιός

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Μουρδούμης στην εκπομπή Dot.

Ο ηθοποιός μίλησε για το κίνημα metoo και αναφέρθηκε στην αποκάλυψη της συζύγου του, Λένας Δροσάκη, για το περιστατικό που βίωσε με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Το metoo το πήρα πατριωτικά. Μπορεί να υπερέβαλα με τη θέρμη μου. Να ήμουν παραπάνω δυναμικός. Μπορεί να έχασα και το δίκιο μου αλλά δεν το μετανιώνω. Η ουσία ήταν να ακουστούν οι άνθρωποι, ειδικά όταν μέσα σε όλη τη ιστορία ήταν και η γυναίκα μου. Θα ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από το σινάφι μας. Ένιωσα τότε, αλλά και αργότερα ότι ακούγονταν οι φωνές με έναν τρόπο που ήθελαν να μετακινήσουν την εικόνα των θυτών. Άθελα, ηθελημένα κανείς δεν ξέρει. Θα ήθελα να ακουστούν, ειδικά της δικής μου γενιάς, οι άνθρωποι πιο δυνατά. Είναι η ώρα να μιλήσουμε για τα θύματα και όχι για τους θύτες», είπε.

Για το αν είχε θύτη στη ζωή του και όχι θύμα, σημείωσε: «Θα αντιδρούσα κάθετα επίσης. Θα ήμουν απέναντί του. Δεν θα ήθελα να θολώσω τα νερά. Τελείωσαν τα σκοτάδια, οι δικαιολογίες, φτάνει με τα σκοτάδια των καλλιτεχνών. Μέσα μου είμαι καλά, προσπάθησα να τα διαχειριστώ δίκαια. Μπορεί και να αδίκησα κάποιους και θα αποδειχτεί αυτό».

Επίσης, για τον τρόπο που στάθηκε στη Λένα Δροσάκη, τόνισε: «Πρέπει να είσαι εκεί ψυχολογικά και πρακτικά. Θέλει μεγάλη στήριξη και υπομονή. Δεν τέθηκε θέμα συζήτησης για το τι θα γίνει. Όλα τα κορίτσια είχαν κόστος. Ήταν γυναίκες με οικογένεια. Είναι πολύ συγκινιτική πράξη αυτό που έκανε η Λένα. Αύριο μεθαύριο θα το δει ο γιος μας, θα τα διαβάζει και θα πει “Μπράβο μάνα”».

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024