Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλισσα Ελισάβετ: Σήμερα θα μάθει εαν είναι θετική στον κοροναϊό

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σήμερα θα μάθει εαν είναι θετική στον κοροναϊό

Το Παλάτι, δεν επιβεβαίωνε μέχρι αργά χθες το βράδυ αν η 95χρονη Βασίλισσα βρέθηκε θετική ή αρνητική στον κοροναϊό

Σε συναγερμό βρίσκεται το Παλάτι του Μπάκινγχαμ, καθώς σήμερα η Βασίλισσα Ελισάβετ θα μάθει αν είναι θετική στον κοροναϊό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Βασίλισσα είναι σε στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς της, τρεις ημέρες μετά την επαφή που είχε με τον γιο της, Πρίγκιπα Κάρολο ο οποίος βρέθηκε για δεύτερη φορά θετικός στον κοροναϊό.

Το Παλάτι, δεν επιβεβαίωνε μέχρι αργά χθες το βράδυ αν η 95χρονη Βασίλισσα βρέθηκε θετική ή αρνητική στον κοροναϊό με αποτέλεσμα να φουντώνουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της.

Το μόνο που διέρρεαν πηγές του Παλατιού ήταν ότι η Ελισάβετ δεν παρουσίαζε συμπτώματα, ωστόσο σημείωναν ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα καθώς αυτά εμφανίζονται λίγες ημέρες μετά την επαφή με κρούσμα.

Η Ελισάβετ έκανε το πρώτο εμβόλιο τον Ιανουάριο του 2021 και το δεύτερο τον Μάρτιο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ενισχυτική δόση έγινε τον Οκτώβριο.

Η ανησυχία προέκυψε μετά την ανακοίνωση ότι ο πρίγκιπας Κάρολος, επίσης τριπλά εμβολιασμένος, διαγνώστηκε με κοροναϊό για δεύτερη φορά. Σύμβουλοί του αναφέρουν ότι η διάγνωση έγινε στο πλαίσιο τεστ ρουτίνας, πριν τις δημόσιες υποχρεώσεις του, κάτι που υποδηλώνει ότι δεν αντιμετωπίζει συμπτώματα. Ωστόσο αρνούνται να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες για την ιατρική του κατάσταση.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024