Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Γιαννόπουλος: Η ανακοίνωση των Πυξ Λαξ για την υπόθεση παιδοφιλίας

Γιώργος Γιαννόπουλος: Η ανακοίνωση των Πυξ Λαξ για την υπόθεση παιδοφιλίας

«Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με χθεσινά και σημερινά δημοσιεύματα που σοκαρισμένοι είδαμε και αναφέρουν το όνομα της μπάντας»

Ανακοίνωση για την εμπλοκή του ντράμερ, Γιώργου Γιαννόπουλου, σε υπόθεση παιδοφιλίας, έβγαλαν οι Πυξ Λαξ, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του, σημειώνοντας πως ο εν λόγω μουσικός έχει αποχωρήσει από το σχήμα της μπάντας ήδη από το 2012.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η εκδίκαση της υπόθεσης του οποίου αναβλήθηκε σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας για τις 11 Απριλίου είναι κατηγορούμενος για παιδοφιλία και συγκεκριμένα για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, όταν εκείνη ήταν 6 με 8 ετών!

Ο 71χρονος σήμερα μουσικός έχει ήδη καταδικαστεί για την υπόθεση σε πρώτο βαθμό.

Από την πλευρά του, το συγκρότημα των Μπάμπη Στόκα, Φίλιππου Πλιάτσικα και Μάνου Ξυδούς (ο οποίος έχει αποβιώσει 2010) αναφέρει σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook πως αφενός δεν θα μπορούσαν να γνώριζαν «κάτι τόσο προσωπικό γι αυτόν αλλά και οποιονδήποτε άλλο από τους εκατοντάδες που έχουν συνεργαστεί μαζί μας στο παρελθόν».

Την ίδια στιγμή αποκαλύπτουν πως ο Γιώργος Γιαννόπουλος έχει πάψει να συνεργάζεται με τους Πυξ Λαξ από «τον Μάρτιο του 2012 για τελείως διαφορετικούς λόγους από αυτούς που κατηγορείται και στο διάστημα αυτό δεν έχει υπάρξει η οποιαδήποτε επαφή μαζί του».

Τέλος το συγκρότημα εκφράζει την βαθιά λύπη «σ αυτή την οικογένεια και σ αυτό το κορίτσι αν βίωσε κάτι τόσο βάναυσο κι αποτρόπαιο για την ψυχή του και το σώμα του».

Ολόκληρη η ανακοίνωση των Πυξ Λαξ:

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με χθεσινά και σημερινά δημοσιεύματα που σοκαρισμένοι είδαμε και αναφέρουν το όνομα της μπάντας.

Οι Πυξ Λαξ ιδρύθηκαν το 1989 και ήταν ο Μπάμπης Στόκας ο Φίλιππος Πλιάτσικας κι ο Μάνος Ξυδούς με εκπρόσωπο του συγκροτήματος το Νίκο Λώρη. Στα 30 και πλέον αυτά χρόνια έχουμε συνεργαστεί με εκατοντάδες μουσικούς και τεχνικούς.

Ο συγκεκριμένος μουσικός που αναφέρεται στα δημοσιεύματα έχει πάψει να συνεργάζεται με το συγκρότημα εδώ και 10 χρόνια. Από το Μάρτιο του 2012 για τελείως διαφορετικούς λόγους από αυτούς που κατηγορείται και στο διάστημα αυτό δεν έχει υπάρξει η οποιαδήποτε επαφή μαζί του.

Όπως φυσικά δεν θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε κάτι τόσο προσωπικό γι’ αυτόν αλλά και οποιονδήποτε άλλο από τους εκατοντάδες που έχουν συνεργαστεί μαζί μας στο παρελθόν.

Τον πρώτο λόγο έτσι κι αλλιώς σ’ αυτά τα θέματα έχει η δικαιοσύνη. Το πιο βασικό και σημαντικό για μας αυτή την ώρα όμως είναι ότι θέλουμε να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας και την βαθιά μας λύπη σ αυτή την οικογένεια και σ αυτό το κορίτσι αν βίωσε κάτι τόσο βάναυσο κι αποτρόπαιο για την ψυχή του και το σώμα του, όπως και σε κάθε θύμα τέτοιων καταστάσεων που δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψουν και μας συγκλονίζει κάθε φορά.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024