Στην 7η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν νωρίτερα (από την πλαϊνή πύλη και τρέχοντας) και εν μέσω ύβρεων, τέσσερις ακόμα κατηγορούμενοι, για να απολογηθούν για τη φονική επίθεση στον Άλκη και στην παρέα του την 1η Φεβρουαρίου στην περιοχή Χαριλάου, που είχε σαν αποτέλεσμα τη δολοφονία του 19χρονου.
Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο 25χρονος, ο επονομαζόμενος και «Αθηναίος», τον οποίο φέρεται να υπέδειξε χθες ο 21χρονος στην κατάθεσή του, ως τον άνθρωπο που κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα με μαχαίρι.
«Τι έγινε ρε μπάσταρδα, γ@μώ το αίμα σας, γ@μοπ@δα» φώναξε κάποιος από αυτούς που είχαν συγκεντρωθεί για να αποδοκιμάσουν τους κατηγορούμενους.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.