Τα στοιχεία αυτά έρχονται από την απολογία του 21χρονου Έλληνα, ο οποίος κρατούσε το δρεπάνι και απολογήθηκε την Πέμπτη. Πρόκειται για το πρώτο άτομο από τους 11 συλληφθέντες, ο οποίος έδωσε το οποιοδήποτε στοιχείο για τον 12ο εμπλεκόμενο.
Όπως ισχυρίζεται ο 21χρονος, δεν γνωρίζει το επίθετο του «Ντίνου», αφού -όπως ισχυρίστηκε- ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπε.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, ο 12ος εμπλεκόμενος είναι Έλληνας, 25 ετών, ύψους περίπου 1.80 και έχει γένια.
Γιατί κανένας δεν κατονομάζει τον 12ο εμπλεκόμενο;
Ωστόσο, αυτό που προκαλεί πολλά ερωτηματικά στους αστυνομικούς είναι το γιατί κανένα άτομο δεν έχει κατονομάσει τον συγκεκριμένο άνδρα.
Ακόμα ένα γεγονός που εγείρει προβληματισμό στις αρχές είναι ότι μέχρι σήμερα, δέκα μέρες μετά τη φονική επίθεση, δεν έχει εντοπιστεί ακόμα το τρίτο όχημα.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων