Καταστροφές στο κτίριο που στεγάζονται τα Κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια, προκάλεσαν άγνωστοι λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πλησίασαν την είσοδο των γραφείων και έσπασαν τη τζαμαρία με διάφορα αυτοσχέδια όπλα που κρατούσαν στα χέρια τους.
Αφού έσπασαν τη τζαμαρία, στη συνέχεια πέταξαν μπογιές στο εσωτερικό του κτιρίου και τράπηκαν σε φυγή.
Η αστυνομία αναμένεται να εστιάσει την έρευνά της, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, σε τυχόν οπτικό υλικό από κάμερες των γύρω κτιρίων που ενδέχεται να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας