Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κούγιας για Μελισσανίδη: «Ένας τίγρης, ο οποίος πάσχει από οσφυαλγία»

Κούγιας για Μελισσανίδη: «Ένας τίγρης, ο οποίος πάσχει από οσφυαλγία»

Για σήμερα ήταν προσδιορισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης του Αλέξη Κούγια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για μια επίθεση που σημειώθηκε πριν τέσσερα χρόνια

Ο Αλέξης Κούγιας είχε μηνύσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη για μια επίθεση που σημειώθηκε το 2017 και σήμερα ήταν η δικάσιμος.

Όμως, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δεν έδωσε το «παρών» λόγω… οσφυαλγίας, με τον γνωστό ποινικολόγο να εκδίδει μια αιχμηρή ανακοίνωση.

«Γλίστρησε κατά την έξοδό του από το Ολυμπιακό Στάδιο»

Ειδικότερα, το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια εξέδωσε επίσημη ενημέρωση αναφέροντας πως: «Σήμερα, είχε προσδιοριστεί να εκδικαστεί η υπόθεση με κατηγορούμενο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος κατηγορείται γιατί στις 9/9/2017 εντελώς άνανδρα και πισώπλατα χτύπησε τον κ. Αλέξιο Κούγια στη Βουλιαγμένη, προκαλώντας του επικίνδυνες σωματικές βλάβες στο πίσω μέρος του κεφαλιού και ακολούθως συνοδευόμενος από δέκα συνοδούς, άπαντες επιβιβάστηκαν σε δύο αυτοκίνητα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο κ. Κούγιας τον μήνυσε με την αυτόφωρη διαδικασία κι ενώ ανεζητήθη δεν ανευρέθηκε».

Όπως αναφέρει το δικηγορικό γραφείο, φιλοξενώντας δήλωση του κ. Κούγια: «Σήμερα, και πριν λίγη ώρα ενεφανίσθη στα δικαστήρια η δικηγόρος Έλλη Ρίζου, όχι ως δικηγόρος του αλλά ως αγγελιοφόρος και προσκόμισε στο δικαστήριο μια βεβαίωση ενός γιατρού, ο οποίος έγραψε ότι ο Μελισσανίδης είναι αδύνατον να μετακινηθεί τις επόμενες δέκα ημέρες, γιατί χθες το βράδυ γλίστρησε κατά την έξοδό του από το Ολυμπιακό Στάδιο και έπαθε οσφυαλγία, δηλαδή έχουμε έναν τίγρη, ο οποίος πάσχει από οσφυαλγία και πρέπει να του συμπαρασταθούμε όλοι. Το δικαστήριο έχει αποσυρθεί αυτήν τη στιγμή για να ορίσει νέα δικάσιμο».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024