Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ψάχνει νίκη… οκτάδας κόντρα στην Εφές

Ολυμπιακός: Ψάχνει νίκη… οκτάδας κόντρα στην Εφές

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ και θέλει μόνο νίκη για να εδραιώσει τη θέση του στην οκτάδα και να αποκτήσει… νόημα η νίκη επί της Μπασκόνια

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (21:00) με την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ για την 25η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα παιχνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι ερυθρόλευκοι μετά το διπλό κόντρα στην Μπασκόνια θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και κόντρα στους Τούρκους, ώστε να εδραιωθούν στην οκτάδα και να πάρουν μια απόσταση… ασφαλείας από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Οι Πειραιώτες με ρεκόρ 13-9 είναι στην 6η θέση, την ίδια ώρα που η πρωταθλήτρια Ευρώπης με 12-11 έχει μεγάλη ανάγκη το «διπλό» για μπει για τα καλά σε τροχιά πλέι οφ. Καταλαβαίνει κανείς και από την βαθμολογική συγκομιδή των δυο ομάδων τι «παίζεται» στο ΣΕΦ απόψε, με την Εφές να παρατάσσεται με μοναδική απουσία τον Αντερσον.

Από την άλλη για τον Ολυμπιακό όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι μετά από πολύ καιρό, αφού τελείωσε με τον κορωνοϊό και ο Έισι και θέλει να πετύχει τη 10η νίκη του σε 11 ματς στο ΣΕΦ, για να πατήσει γερά στην οκτάδα, αλλά και για να έχει ακόμη ψηλότερες βλέψεις.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο).

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024