Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Άλκη: Στον ανακριτή τρεις ακόμη συλληφθέντες

Δολοφονία Άλκη: Στον ανακριτή τρεις ακόμη συλληφθέντες

Ανάμεσά τους θα απολογηθεί και ο 21χρονος Γ.Κ., τον οποίον οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι «φωτογραφίζουν» ως τον άνθρωπο που κρατούσε το φονικό όπλο στην δολοφονική επίθεση.

Συνεχίζονται οι απολογίες των συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, οι οποίες θα ολοκληρωθούν αύριο.

Το κατώφλι της 7ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης πέρασαν λίγο πριν τις 9 και μισή το πρωί οι τρεις εξ αυτών. Η μεταγωγή τους έγινε από την πλαϊνή πύλη του Δικαστικού Μεγάρου.

Ανάμεσά τους θα απολογηθεί και ο 21χρονος Γ.Κ., τον οποίον οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι «φωτογραφίζουν» ως τον άνθρωπο που κρατούσε το φονικό όπλο στην δολοφονική επίθεση.

Χθες απολογήθηκαν δύο και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, παίρνοντας τον δρόμο για τις φυλακές, όπως συνέβη με τον 23χρονο, που είχε αποτελέσει την πρώτη σύλληψη.

Το παζλ της ανακρίτριας συμπληρώνεται αύριο, με τις καταθέσεις των υπολοίπων τεσσάρων κατηγορουμένων.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι η ανακρίτρια διέταξε να υποβληθούν σε τεστ DNA όλοι οι εμπλεκόμενοι, ώστε να πιστοποιήσει τον βαθμό συμμετοχής του καθενός στο έγκλημα. Οι εργαστηριακές εξετάσεις για την ταυτοποίηση αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού στα φονικά εργαλεία συνεχίζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Παραδίνεται ο 20χρονος από την Αλβανία

Εντός των επόμενων ωρών, αναμένεται να παραδοθεί στις αλβανικές αρχές και ο 20χρονος που έχει διαφύγει στη χώρα και καταζητούνταν.

Ο δικηγόρος του Παρασκευάς Σπυράτος, μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, σημείωσε πως έχει επικοινωνήσει με τον 20χρονο και τον ενημέρωσε πως θα παραδοθεί στις αλβανικές Αρχές και θα ζητήσει να εκδοθεί στη χώρα μας.

«Η πρόθεση του εντολέα μου είναι να εμφανιστεί ενώπιον των ελληνικών αρχών. Πιστεύω ότι τις επόμενες ώρες θα παραδοθεί στις αλβανικές αρχές και θα συναινέσει ώστε να ακολουθεί η διαδικασία εκδόσεώς του» είπε χαρακτηριστικά και εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλκη για «το ατυχές και δυσάρεστο καθ’ όλα αυτό συμβάν».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024