Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Άλκη: Ραγίζει καρδιές η κατάθεση του αστυνομικού που βρέθηκε δίπλα του πριν ξεψυχήσει

Δολοφονία Άλκη: Ραγίζει καρδιές η κατάθεση του αστυνομικού που βρέθηκε δίπλα του πριν ξεψυχήσει

Δείτε όσα είπε ο αστυνομικός, μιλώντας στο MEGA

Συγκλονίζει η κατάθεση αστυνομικού, ο οποίος έφθασε πρώτος στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης κατά του 19χρονου Άλκη και των δύο φίλων του, στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Ο αστυνομικός, που έφθασε δίπλα στον Άλκη πριν ξεψυχήσει, είπε ότι πήραν το σήμα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, για την ακρίβεια, 00:19 λεπτά. Έπειτα από τέσσερα με πέντε λεπτά έφθασαν στο σημείο.

Τι είπε στην κατάθεσή του

«Πεσμένος στο πεζοδρόμιο ήταν ακόμη ένας νεαρός, ο οποίος φορούσε κι αυτός φόρμες και φαινόταν πιο σοβαρά τραυματισμένος» είπε ο αστυνομικός στο MEGA.

«Ήταν γεμάτος αίματα και προσπάθησα να τον βοηθήσω σταματώντας την αιμορραγία, ενώ είχε ακόμη τις αισθήσεις του. Στις ερωτήσεις μου, δεν ανταποκρινόταν με σαφήνεια, παρά μόνο μου έδειχνε στη βουβωνική χώρα, το μέρος το οποίο είχε χτυπήσει, ενώ μετά από λίγα λεπτά ξεκίνησε να χάνει εντελώς τις αισθήσεις του» συμπλήρωσε.

Στο μεταξύ, από τύχη δεν θρηνήσαμε και δεύτερο νεκρό, καθώς από τη μαρτυρία του φίλου του Άλκη, του Δημήτρη προκύπτει ότι αφού χτυπήθηκε από μαχαίρι στο πόδι άρχισε να τρέχει για να απομακρυνθεί.

Όπως σημειώνει «συνέχισα να περπατάω προς τα πάνω με τον Ν.Τ μέχρι που συνάντησα ένα ασθενοφόρο και το σταμάτησα για να τους πω τι έπαθα. Μπήκα μέσα και με μετέφεραν στο Παπανικολάου, όπου με έβαλαν στο χειρουργείο και μου έκανα ράμματα στον αριστερό γλουτό. Μέσα στο ασθενοφόρο έμαθα ότι από την επίθεση που δεχθήκαμε, ο Άλκης σκοτώθηκε».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024