Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αν και δυσκολεύτηκε, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Νταβίντοβιτς Φόκινα επικρατώντας με 2-1 σετ στον πρώτο γύρο του 500αριού τουρνουά στο Ρότερνταμ και την Πέμπτη (10/2) θα παίξει με έναν εκ των Χάρις και Ιβάσκα, στη φάση των «16».
Ο έλληνας πρωταθλητής, λίγες ώρες μετά τη νίκη του επί του Φόκινα, έκανε μια περίεργη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την ακόλουθη χαρακτηριστική λεζάντα: «Ο άνθρωπος είναι πιο πίθηκος από τους περισσότερους πιθήκους».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!