Χαμηλότερα από τις προηγούμενες ημέρες κινούνται και σήμερα, Τετάρτη, τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα, τα οποία σήμερα βρίσκονται μια «ανάσα» από τις 20.000.
Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, με τη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί… από κοντά, τη στιγμή που αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία.
Η Αττική καταγράφει τετραψήφιο αριθμό μολύνσεων, με 5.101 κρούσματα, ενώ και η Θεσσαλονίκη ακολουθεί για ακόμα μια μέρα σε τετραψήφιο αριθμό, δηλαδή 2.391.
Όσον αφορά στην κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική, από τα 5.101 κρούσματα του Λεκανοπεδίου, τα 1.381 καταγράφονται στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.
Επιπλέον, 40 περιοχές καταγράφουν τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας