Στα πιτς για μεγάλο διάστημα θα χρειαστεί να παραμείνει ο Ντουβάν Ζαπάτα. Ο σταρ της Αταλάντα τραυματίστηκε στον τένοντα στο ματς με την Κάλιαρι και τέθηκε νοκ άουτ για τις δύο μάχες του Europa League με τον Ολυμπιακό.
Ο Γκασπερίνι… πονοκεφαλιάζει, καθώς ο 30χρονος επιθετικός της ομάδας του Μπέργκαμο είναι πολύ πιθανό να χάσει ολόκληρη τη σεζόν. Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις με τέσσερις μήνες για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να μην αγωνιστεί άλλο στην εφετινή αγωνιστική περίοδο.
Το πρόβλημα είναι μεγάλο για την Αταλάντα, με τον Ζαπάτα να αποτελεί ένα από τα… βαριά χαρτιά του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι. Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Κολομβιανού επιθετικού, καθώς στον αγώνα με την ομάδα της Σαρδηνίας, είχε επιστρέψει από έναν τραυματισμό, που είχε υποστεί στις 20 Δεκεμβρίου.
Την εφετινή σεζόν, ο 30χρονος επιθετικός τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 23 συμμετοχές με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 12 γκολ και 7 ασίστ.
Πλέον, ο κόουτς της Αταλάντα καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, με την πρώτη μάχη κόντρα στον Ολυμπιακό να βρίσκεται προ των πυλών (17/2).
Σύμφωνα με ιστοσελίδα από το εξωτερικό η ΑΕΚ έχει δείξει επίσημα το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Φρανκ Κεσιέ, πρώην παίκτη των Μπαρτσελόνα και Μίλαν - Διαψεύδει η ΑΕΚ.
Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για το ματς στο τρίτο σετ (5-4), αλλά δέχθηκε μπρέικ από τον Ρουντ, που έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ και εκεί με 7-3 έκανε πήρε τη νίκη (2-1) και την πρόκριση στους «8» της Μαδρίτης.
Όλο και περισσότερο φαίνεται πως περιπλέκεται η υπόθεση του Τέρι Ροζίερ, με τον Αμερικανό άλλοτε σταρ των Χιτ να βαρύνεται με όλο και περισσότερες κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.