Στην Αθήνα ο Πογέτ για τις υπογραφές με την Εθνική
Ο Γκουστάβο Πογέτ έφτασε το βράδυ της Τρίτης (8/2) στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Εθνική και στη συνέχεια να γίνει η παρουσίασή του.
Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (8/2) ο Γκουστάβο Πογέτ ώστε να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την Εθνική ομάδα και να διαδεχτεί στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τον Τζον Φαν Σιπ.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να υπογράψει την Τετάρτη το συμβόλαιό του, το οποίο θα έχει διάρκεια για 1+1 χρόνια, και στη συνέχεια θα γίνει και η παρουσίασή του από την ΕΠΟ.
Μάλιστα αν προλάβει είναι πιθανό να βρεθεί το βράδυ και στο ΟΑΚΑ ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο 54χρονος τεχνικός επιστρέφει για δουλειά στην Ελλάδα μετά το εξάμηνο πέρασμά του από την Ένωση τη σεζόν 2015-16.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
Στο Κατοβίτσε της Πολωνίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης του ΕURO 2026 Γυναικών, η οποία θα διεξαχθεί 3-20 Δεκεμβρίου σε 5 διαφορετικές χώρες.