Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του Άλκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους συλληφθέντες είναι τραυματισμένος στη δεξιά παλάμη, πιθανότατα από το μαχαίρι που κρατούσε και το οποίο του γλίστρησε στην προσπάθειά του να τραυματίσει τον Άλκη.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ ο άνδρας αυτός, ένας 22χρονος αλβανικής υπηκοότητας, είναι πιθανώς αυτός που φαίνεται στο βίντεο να βρίσκεται στο σκαλοπάτι, ενώ ο ίδιος αρνείται ότι ο τραυματισμός προέρχεται από το μαχαίρι.
Τα στοιχεία που «δείχνουν» τον 21χρονο
Ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο 21χρονος που οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι φωτογραφίζουν ως τον δράστη της δολοφονίας που με το δρεπάνι επέφερε το θανάσιμο τραύμα στον Άλκη, μπήκε στο τρίτο αυτοκίνητο που βρισκόταν στην οδό Γαζή. Το όχημα αυτό βρισκόταν στην Γαζή προκειμένου να κλείσει την οδό διαφυγής για τον Άλκη και την παρέα του, που δέχτηκαν επίθεση από την οδό Πλαστήρα.
Ακόμη ένα στοιχείο είναι πως ο 21χρονος που κατονομάζεται ως δράστης από τους υπόλοιπους είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αντίπαλους οπαδούς προ ενός χρόνου, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να χάσει την όρασή του.
Ο ρόλος του 23χρονου
Ο 23χρονος, ο πρώτος συλληφθείς, φαίνεται εντέλει να μη συμμετείχε στην επίθεση γιατί όταν βγήκε από το λευκό Citroen δεν τράβηξε το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αρχίσει να τσουλάει. Έτσι ξαναμπήκε μέσα και έμεινε στη θέση του οδηγού. Τον ίδιο ισχυρισμό προβάλλουν και οι υπόλοιποι συλληφθέντες που αναφέρουν ότι δεν συμμετείχε στην επίθεση.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα