Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Άλκη: Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης; - Οι «εμπρηστικές» ανακοινώσεις των ΣΦ ΠΑΟΚ

Δολοφονία Άλκη: Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης; – Οι «εμπρηστικές» ανακοινώσεις των ΣΦ ΠΑΟΚ

«Πειράξατε τον ΠΑΟΚ; Τελειώσατε... Αεροδρόμια, υπουργεία, διόδια, δεν θα αφήσουμε τίποτα όρθιο»

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Οι συλλήψεις των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, για το εν λόγω έγκλημα, διαδέχονται η μια την άλλη και η κοινή γνώμη, ενωμένη όσο λίγες φορές, βράζει και ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο ενός παιδιού που δεν έκανε απολύτως τίποτα, όμως δυστυχώς βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος…

Άπαντες ζητούν από τη Δικαιοσύνη να τιμωρήσει παραδειγματικά τους δράστες και από την Πολιτεία να πάρει μέτρα, ούτως ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά άλλος Άλκης.

Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να συμβεί όσο πίσω από τα τάγματα εφόδου, βρίσκονται άνθρωποι που έχουν μοναδικό σκοπό να φανατίζουν τους εν λόγω χούλιγκαν, με αποτέλεσμα να είναι εκείνοι που ουσιαστικά τους οπλίζουν τα χέρια.

Η ιστοσελίδα athlitiki-diaploki.blogspot.com παρουσιάζει τις σοκαριστικές ανακοινώσεις των ΣΦ ΠΑΟΚ, αλλά και τα συνθήματα της ασπρόμαυρης εξέδρας τους μήνες και τα χρόνια που προηγήθηκαν της δολοφονίας του Άλκη.

Διαβάζοντας τις ανακοινώσεις, οι οποίες κάνουν λόγο για «Ελλάδα που χωρίζεται στα δύο» και οι οποίες περιλαμβάνουν απειλές ότι «δεν θα αφήσουμε τίποτα όρθιο» αλλά και ότι «είμαστε έτοιμοι για τόσο πόλεμο που θα παρακαλάτε για ειρήνη», γίνεται κατανοητό το κλίμα που διαμορφώνεται στις τάξεις του δικέφαλου του Βορρά, τα τελευταία χρόνια.

Ιανουάριος 2020: Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο

Μετά την έκδοση του πορίσματος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης, το διχαστικό σύνθημα των φανατικών οπαδών του ΠΑΟΚ ήταν ότι «η Ελλάδα χωρίζεται στα 2».

ΣΦ ΠΑΟΚ Ηρακλείου Κρήτης: Κυβερνήσεις πέφτουν, υπουργοί θα τρέχουν, ΑΥΓΝΚ τελείωσες, σε προσκαλούμε στην κοπή πίτας μας

«Πειράξατε τον ΠΑΟΚ; Τελειώσατε… Αεροδρόμια, υπουργεία, διόδια, δεν θα αφήσουμε τίποτα όρθιο»

Απρίλιος 2020: Θα υποδεχτούμε τις π… του Πειραιά όπως τους αρμόζει

Στις 16/04/2020, οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ εκδίδουν οργισμένη ανακοίνωση με την οποία ζητούν την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος προκειμένου ο Ολυμπιακός να ανέβει στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των play off και να υποδεχτούν «τις π…ες του Πειραιά όπως τους αρμόζει» και να τους κάνουν την απονομή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αδιαφορούν αν το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο.

Δεκέμβριος 2020: Είμαστε έτοιμοι για τόσο πόλεμο που θα παρακαλάτε για ειρήνη (vol. 1)

Στις 22/12/2020 μετά τις καταγγελίες για απόπειρα χρηματισμού του ποδοσφαιριστή του Άρη Σιαμπάνη, οι ΣΦ ΠΑΟΚ εκδίδουν ανακοίνωση και επιτίθενται στην κυβέρνηση αναφέροντας ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί «τα δρώμενα» της χώρας, οπότε αναλαμβάνουν αυτοί και κάνουν λόγο για πόλεμο.

Απρίλιος 2021: Είμαστε έτοιμοι για τόσο πόλεμο που θα παρακαλάτε για ειρήνη (vol. 2)

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024