Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπανικολάου: «Τα πειραγμένα μυαλά ας μας κάνουν τη χάρη να φύγουν από τον αθλητισμό»

Παπανικολάου: «Τα πειραγμένα μυαλά ας μας κάνουν τη χάρη να φύγουν από τον αθλητισμό»

Ο Κώστας Παπανικολάου έστειλε το δικό του συγκλονιστικό μήνυμα μιλώντας για τον αδικοχαμένο Άλκη ενώ μνημόνευσε και την εποχή που κυκλοφορούσε ο ίδιος με τα διακριτικά των «κίτρινων» στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με διπλό από τη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη, σε ένα παιχνίδι που πέρασε σε δεύτερη μοίρα λόγω της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού. Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ 3 μετά το ματς ο Κώστας Παπανικολάου συγκλόνισε με τα λόγια του τονίζοντας μεταξύ άλλων πως τα πειραγμένα μυαλά δεν έχουν θέση στον αθλητισμό.

Παράλληλα, ο άσος των Πειραιωτών θυμήθηκε την περίοδο που αγωνιζόταν εκείνος στον Άρη και κυκλοφορούσε με τα διακριτικά των «κίτρινων» στην πόλη χωρίς ευτυχώς να ζήσει κάτι τέτοιο.

Όσα είπε ο Παπανικολάου:

«Έχω φορέσει κι εγώ τα διακριτικά του Άρη στα στενά της Θεσσαλονίκης, στους δρόμους, σε λεωφορεία, δίχως να έχω ζήσει κάτι τέτοιο… Μια τέτοια κατάσταση… Σε όλους αυτούς που σκέφτονται έτσι, θέλω να ζητήσω μια χάρη. Ο αθλητισμός είναι ψυχαγωγία.

Όλα αυτά τα πειραγμένα μυαλά ας μας κάνουν τη χάρη να φύγουν από τον αθλητισμό! Είτε κόκκινα, είτε πράσινα, είτε κίτρινα, είτε μπλε, είτε μαύρα… Η πλειοψηφία του κόσμου πάει στα γήπεδα για την αγάπη για το παιχνίδι, όχι για να βλέπουμε παιδιά στην άσφαλτο! Δεν θέλουμε να δούμε άλλες οικογένειες σε αυτή τη θέση. Παρακαλώ… Μην αγαπάτε έτσι την ομάδα σας…

Νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν σε δεύτερη μοίρα σήμερα. Όταν βρίσκεσαι τόσο κοντά σε τέτοιες καταστάσεις, το μυαλό δεν μπορεί να το προσπεράσει. Αύριο έχουμε το μνημόσυνο της Θύρας 7. Το μόνο που μπορώ είναι πως πετύχαμε μια σημαντική νίκη, όλα είναι παρελθόν μπροστά σε αυτό που ζούμε τις τελευταίες μέρες».

Για τη νίκη επί του Άρη: «Ήλθαμε από μια δύσκολη εβδομάδα, εμφανίσαμε κάποια σημάδια κόπωσης αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ανταπεξήλθαμε και πετύχαμε μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα».

Για τη μεγάλη εμφάνιση του Χάνλαν: «Ο Χάνλαν είναι χαρισματικός σκόρερ, κατάφερε να βρει ρυθμό, να πάρει τα σουτ που ήθελε και να μας πληγώσει».

Για το κακό διάστημα που προηγήθηκε: «Πέρασε μια δύσκολη περίοδος για εμάς, νόσησαν σχεδόν όλα τα παιδιά. Όταν γίνονται όλα μαζεμένα, τα πράγματα είναι δύσκολα. Δεν υπήρχε κανονική προπόνηση, ώστε να μείνει η ομάδα σε ένα καλό επίπεδο. Θέλω να ελπίζω πως το έχουμε αφήσει πίσω μας. Δείξαμε στην Ισπανία και σήμερα πως το έχουμε αφήσει πίσω μας. Ακολουθεί και το Final 4 του Κυπέλλου».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου και την Εθνική ομάδα: «Όσον αφορά το Κύπελλο, δεν υπάρχουν φαβορί, όλες οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες στο Final 4. Ευελπιστώ να δώσουμε δυο καλά ματς και να είμαστε νικητές στο τέλος. Για την Εθνική, γίνεται μια νέα αρχή, υπάρχει θετική αύρα και επικοινωνία με τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ. Είναι σημαντικό για την Εθνική να έχει το καλύτερο δυνατό ρόστερ».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024