Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας

Σε σχετική ανακοίνωση γίνεται αναφορά στην «φριχτή υπόθεση παιδικής κακοποίησης, παραμέλησης και συγκάλυψης σε προνοιακή δομή που βρίσκεται στην Αθήνα, η οποία ερευνάται πλέον και για εμπορία βρεφών».

Μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν σήμερα παρέμβαση στο κτίριο όπου στεγάζεται το Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, στην οδό Κρέμου.

Τα μέλη Ρουβίκωνα, πέταξαν τρικάκια και αποχώρησαν.

Σε σχετική ανακοίνωση γίνεται αναφορά στην «φριχτή υπόθεση παιδικής κακοποίησης, παραμέλησης και συγκάλυψης σε προνοιακή δομή που βρίσκεται στην Αθήνα, η οποία ερευνάται πλέον και για εμπορία βρεφών». Προστίθεται ότι «τα εν λόγω παιδιά επέστρεψαν στο ίδιο ίδρυμα όπου κακοποιήθηκαν καθώς και ότι η Διοίκηση παραμένει στη θέση της», και διατυπώνεται η απαίτηση να «χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση».

«Ελπίζουμε πως ήρθε η ώρα να φροντίσουμε τα παιδιά θύματα κακοποίησης, ως κόρη οφθαλμού. Να τελειώνουμε με την υπέρτατη ντροπή της υποτίθεται πολιτισμένης κοινωνίας, όπου η κόλαση των κακοποιημένων παιδιών δεν τελειώνει πουθενά. Θα είμαστε στο πλευρό των θυμάτων αυτής της φρίκης μέχρι τη δικαίωσή τους και καλούμε όλη την κοινωνία να συμπαραταχθεί στον αγώνα αυτό. Την υπόθεση αυτή θα την παρακολουθούμε, μέχρι το τέλος», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Ρουβίκωνα.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024