Τον τρόμο σκόρπισε η είδηση ότι ένας άνδρας με τσεκούρι κυκλοφορούσε στους δρόμους της Νέας Αρτάκης και της Εύβοιας με ένα τσεκούρι στον ώμο.
Έπειτα όμως από έρευνα της αστυνομίας έγινε σαφές πως το τσεκούρι ήταν τελικά… καλάμι.
Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή όταν κάτοικοι της Νέας Αρτάκης κατήγγειλαν ότι ένας άνδρας με τσεκούρι και μαύρα ρούχα κυκλοφορούσε στους δρόμους. Λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τον ίδιο άνδρα αυτή τη φορά στην Ερέτρια.
Σύμφωνα με το evima.gr, η υπόθεση θορύβησε την αστυνομία και ύστερα από έρευνα διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ένα Πορτογάλο υπήκοο, ο οποίος κουβαλούσε ένα καλάμι και τα προσωπικά του αντικείμενα.
Από την έρευνα της αστυνομίας δεν προέκυψε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).