Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Βίαζε την ανήλικη αδερφή της συζύγου του - Παραμένει κρατούμενος μέχρι την απολογία του

Κρήτη: Βίαζε την ανήλικη αδερφή της συζύγου του – Παραμένει κρατούμενος μέχρι την απολογία του

Ο ίδιος υποστηρίζει πάντως ότι είναι αθώος

Μία ακόμη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, έρχεται να προστεθεί στις πολλές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες.

Η καταγγελία αφορά σε έναν Κρητικό, ο οποίος φέρεται να είχε βιάσει επανειλημμένα ένα ανήλικο κορίτσι από το ευρύτερο οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο φερόμενος δράστης οδηγήθηκε χθες Παρασκευή στα Δικαστήρια και, αφού ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του σε βαθμό κακουργήματος, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Μέχρι τότε θα κρατείται. Ας σημειωθεί, πάντως, ότι ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Το είπε στη δασκάλα της

Ο άνδρας είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου. Η ανήλικη, όπως αποκάλυψε το neakriti.gr, είχε εκμυστηρευτεί το προηγούμενο διάστημα σε δασκάλα της ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον σύζυγο της αδερφής της. Τελικά ενημερώθηκαν οι Αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στις αρμόδιες Αρχές, η μικρή φέρεται να είχε πέσει θύμα βιασμού τού εξ αγχιστείας συγγενούς της, επανειλημμένως, από τα 8 της χρόνια. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το ίδιος μέσο, η ανήλικη υποστηρίζει ότι ο καταγγελλόμενος είχε προβεί σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μαζί της.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Τα προηγούμενα 24ωρα, η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες στον άνδρα σε βάρος του οποίου έγινε η καταγγελία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια Ηρακλείου και παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα. Ο τελευταίος τού άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος.

Κατόπιν, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της ερχόμενης Τρίτης. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Επισημαίνεται πάντως ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο κατηγορούμενος αρνείται πεισματικά τα όσα του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024