Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Super League 2 περιλαμβάνει μπόλικη δράση για ακόμη μία Τετάρτη (9/2), καθώς η διοργανώτρια Αρχή όρισε να γίνουν δέκα εξ αναβολής αγώνες, με κοινή ώρα έναρξης στις 15:00.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, για το Βόρειο όμιλο θα γίνουν τα ματς ΠΑΟΚ Β’ – Καβάλα, Ξάνθη – Πανσερραϊκός και Τρίκαλα – Ολυμπιακός Βόλου, για τη 10η, 13η και 14η αγωνιστική αντίστοιχα.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το Νότιο όμιλο, θα γίνουν οι αγώνες Καλλιθέα – Επισκοπή, Ηρόδοτος – ΑΕΚ Β’, Χανιά – Αστέρας Βλαχιώτη, Ζάκυνθος – Εργοτέλης, Λεβαδειακός – Κηφισιά, Παναθηναϊκός Β’ – Αιγάλεω και Καλαμάτα – Ρόδος, για την 7η, 12η, 13η και 15η αγωνιστική.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.