
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: «Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον μου» λέει ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης
Αφορμή, όπως λέει οι αποκαλύψεις για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη
Συμβόλαιο θανάτου εναντίον του καταγγέλλει ότι υπάρχει ο γνωστός ακτιβιστής, Ηλίας Γκιώνης, μετά τις αποκαλύψεις που έχει κάνει για εμπλοκή γνωστών ονομάτων στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.
Ο ακτιβιστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου και υποστήριξε ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του από ανθρώπους της νύχτας.
Όπως πρόσθεσε: «Το γνωρίζουμε με τον δικηγόρο μου από την πρώτη μέρα, αλλά για να ζητήσω προστασία από τις Αρχές πρέπει να έχω στοιχεία που να αποδεικνύουν τις απειλές για να με προστατεύσουν», είπε.
Νέα στοιχεία για τα κυκλώματα
Παράλληλα, υπήρξε ένταση με τη δημοσιογράφο Άρια Καλύβα, με τον ακτιβιστή να την κατηγορεί για ορισμένα πράγματα που είχε πει για εκείνον στο παρελθόν.
«Αν μου επιτρέπετε κ. Γκιώνη, νομίζω όλοι χειροκροτήσαμε τις ενέργειές σας» του απάντησε εκείνη, με τον Ηλία Γκιώνη να τονίζει πως «σας ξαναλέω δείτε πάλι το βίντεο και τι έχετε πει για μένα και μετά θα έρθετε να μου πείτε αυτά που λέτε».
Στην ίδια εκπομπή, τοποθετήθηκε και ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος αναμένεται να προσκομίσει τις επόμενες ημέρες στον εισαγγελέα νέα στοιχεία για «κυκλώματα», όπως είπε.
- Πολλοί τραυματίες από το νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία
- Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη στη Θεσσαλονίκη με λεία κοσμήματα αξίας 12.000 ευρω
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καϊρου
- Αποστολία Ζώη: Το ατύχημα της τραγουδίστριας – Τι λέει η ίδια
- Σιθωνία: «Μόλις έπεσε η στάθμη του νερού…» – Πώς εντοπίστηκαν το ανθρώπινο κρανίο και τα οστά σε ξενοδοχείο
- Άρης: Οι συναντήσεις που είχε ο Γρηγορίου για το ματς με τον Λεβαδειακό


