O Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε μια δύσκολη στιγμή που έζησε στο παρελθόν στην οποία κινδύνεψε η ζωή του.
Ο ηθοποιός αναφερόμενος στους κινδύνους που έχει αντιμετωπίσει στα νεανικά του χρόνια, αποκάλυψε πως πάνω σε καβγά κάποιος τον είχε απειλήσει με όπλο.
«Είδα άγρια πράγματα και όπλο μου έχουν βγάλει σε μπαρ νύχτα, επειδή τσακωθήκαμε. Έβγαινα και κάποιος πείραξε την κοπέλα ενός φίλου και τσακωθήκαμε και πήγε να γίνει φασαρία μέσα στο μπαρ. Κάποια στιγμή, κάποιος από άλλη παρέα έρχεται και όπως πάω να τον σπρώξω, πιάνει πάνω του και βλέπω ότι έχει όπλο», αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου.
Ο ηθοποιός παράλληλα αναφέρθηκε και στο τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Πάνου Νάτση.
«Κάθε μέρα λέω Δόξα τω Θεώ που κατάφερα και γλίτωσα. Να και τώρα ο Πάνος Νάτσης το παιδί με τη μηχανή μόλις 31 ετών… Θέλω να πω ότι έχω κάνει στην ηλικία αυτή μέχρι τα 35, να έχω πιεί τρία ποτά και να πάρω τη μηχανή. Δεν έχεις τα ίδια αντανακλαστικά», είπε.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.