Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Δημητριάδης και Κόνι Μεταξά ξεδιπλώνουν τη ζωή τους στην Ελένη Μενεγάκη

Αντώνης Δημητριάδης και Κόνι Μεταξά ξεδιπλώνουν τη ζωή τους στην Ελένη Μενεγάκη

Οι παρουσιαστές του «MEGA Star» μίλησαν με την παρουσιάστρια για την εκπομπή που παρουσιάζουν, την πορεία τους στον χώρο, αλλά και για το πόσο πολύ έχει αλλάξει η διασκέδαση

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αντώνης Δημητριάδης και η Κόνι Μεταξά.

Οι παρουσιαστές του «MEGA Star» μίλησαν για την εκπομπή που παρουσιάζουν, την πορεία τους στον χώρο, αλλά και για το πόσο πολύ έχει αλλάξει η διασκέδαση σήμερα.

Ο Αντώνης Δημητριάδης, υπεύθυνος της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» και η ταλαντούχα ερμηνεύτρια αναφέρθηκαν στα πρώτα τους βήματα αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που έχει ο καθένας με τη μουσική.

Ο μουσικός παραγωγός αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του με τη μουσική λέγοντας: «Ο πατέρας μου τη δεκαετία του ’80 στη Θεσσαλονίκη είχε ιστορικά μαγαζιά. Ήταν ο πρώτος που έφτιαξε μαγαζί στα Λαδάδικα. Πήγαινα εκεί από το Λύκειο και σιγά σιγά άρχισα να βοηθάω. Ένα βράδυ έλειπε ο dj και έκανα εγώ τη δουλειά του. Με τρέλανε από την πρώτη στιγμή και άρχισα να ασχολούμαι. Μετά ήρθε το Βαρελάδικο, το Privilege και τα υπόλοιπα club».

«Τον Αντώνη Ρέμο τον συνάντησα ένα βράδυ στη Θεσσαλονίκη όταν ήρθε στο μαγαζί που έπαιζα. Γνωριστήκαμε και δέσαμε» δήλωσε ο ίδιος για τον στενό του φίλο.

«Παλιά η μουσική ήταν κυρίαρχη»

Ο Αντώνης Δημητριάδης μίλησε για μια εποχή στην οποία ο dj ήταν ο βασιλιάς του μαγαζιού. «Τότε η μουσική ήταν το βασικό σε κάθε μαγαζί. Δεν υπήρχε το ίντερνετ. Μπορεί έναν δίσκο να τον είχε μόνο εσύ στην πόλη. Έπρεπε να έρθει κάποιος στο συγκεκριμένο μαγαζί για να το ακούσει. Τώρα τα βρίσκεις όλα παντού».

Η Κόνι Μεταξά αναφέρθηκε στην νυχτερινή ζωή και το πώς οι νέοι διασκεδάζουν σήμερα. «Το βασικό που έχει αλλάξει πλέον, νομίζω πως είναι πως αντί να κοιτάνε τον καλλιτέχνη, κοιτάνε τον καλλιτέχνη μέσα από το κινητό των άλλων που κοιτάνε τον καλλιτέχνη και δεν τον ζούνε εκείνη τη στιγμή».

Ο Αντώνης Δημητριάδης από την άλλη αναφέρθηκε σε clubs που σου παίρνουν το κινητό στην είσοδο και δεν ασχολείσαι με αυτό όση ώρα διασκεδάζεις, κάτι που γίνεται σε ελάχιστα clubs στην Ευρώπη. «Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί και στη Μύκονο που παίζω το καλοκαίρι βλέπω ότι ο κόσμος που έρχεται από το εξωτερικό έρχεται για να διασκεδάσει και αφήνει στην άκρη το κινητό».

«Εγώ κουράζομαι μόνο στη σκέψη ότι πρέπει να ντυθώ και να βγω έξω» εξήγησε από την πλευρά της η Κόνι Μεταξά και τόνισε ότι έχει αλλάξει ο τρόπος που διασκεδάζουμε πια.

Το νέο MEGA επένδυσε πολύ στη μουσική

«Οι καλλιτέχνες είναι καλλιτέχνες. Αλλιώς θα είναι το πρωί, αλλιώς το βράδυ. Έχουν τις ευαισθησίες τους, τις ανασφάλειες τους» ανέφερε ο Αντώνης Δημητριάδης μιλώντας για το MEGA STAR αλλά και στο Σπίτι με το MEGA.

«Το νέο MEGA επένδυσε πολύ στη μουσική. Έχουμε στη μουσική μια αδυναμία. Περίπου 60 εκπομπές έχουν γίνει στο «Σπίτι με το MEGA», αν βάλουμε και τους καλεσμένους τότε μιλάμε για πάνω από 200 καλλιτέχνες. Το δύσκολο ήταν να κανονιστούν όλα αυτά μέσα στην καραντίνα. Να συγκεντρώσεις τους καλλιτέχνες, τους μουσικούς, να προβάρεις, γιατί είχαν να παίξουν και πολύ καιρό μουσική δήλωσε ο Αντώνης Δημητριάδης.

Αυτό το Σαββατόβραδο το Σπίτι με το MEGA φιλοξενεί τον Χρήστο Παπαδόπουλο και τα παιδιά από την Πάτρα.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024