Ύστερα από τις χθεσινές καταδρομικές επιθέσεις σε Αττική Οδό και υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, αντίστοιχη ενέργεια πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ, στην οδό Καρόλου, με συνθήματα κατά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Οι δράστες έχουν προκαλέσει σοβαρές υλικές ζημιές στην είσοδο του κτηρίου, ενώ η δράση τους έχει καταγραφεί από κάμερες κλειστού κυκλώματος.
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές ή συλλήψεις.
Με βαριοπούλες
Οπως προκύπτει, οι δράστες ήταν τρεις και έδρασαν γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα με βαριοπούλες, με τις οποίες θρυμμάτισαν τις γυάλινες πόρτες του κτηρίου.
Οι δύο εξ αυτών έσπασαν τις τζαμαρίες στην είσοδο, ενώ ο τρίτος εκτελούσε χρέη… οπερατέρ, καθώς τους τραβούσε βίντεο.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).