Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Δημοκρατία: Κατηγορεί το ΚΙΝΑΛ για ταύτιση με τον Πολάκη

Νέα Δημοκρατία: Κατηγορεί το ΚΙΝΑΛ για ταύτιση με τον Πολάκη

Επίθεση στο Κίνημα Αλλαγής εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αιχμή την ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ για το νέο επεισόδιο που προκάλεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης...

Καλά κρατούν τα… μεθεόρτια της αντιπαράθεσης Πολάκη-Αθανασίου στη Βουλή.

Επίθεση στο ΚΙΝΑΛ ότι «οι ίσες αποστάσεις απέναντι στο πρωτοφανές χθεσινό περιστατικό, όπως το χθεσινό με τον κ. Πολάκη στη Βουλή, σημαίνουν ταύτιση με τον Πολακισμό του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι βλαπτικό για τη δημοκρατία» εξαπολύσει σε ανακοίνωση της, το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος έχει ως εξής:

«Απέναντι σε ένα πρωτοφανές περιστατικό όπως το χθεσινό δεν μπορεί κανείς να κρατά ίσες αποστάσεις. Δεν μπορείς να κρατάς ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον Πολάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ από τη μια και τους κανόνες της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλίου από την άλλη. Γιατί ίσες αποστάσεις στην περίπτωση αυτή σημαίνουν ταύτιση με τον Πολακισμό του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι βλαπτικό για τη Δημοκρατία. Πράγμα που θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί πολύ καλύτερα ιδίως όσοι έχουν εμπειρία στο Ευρωκοινοβούλιο.

Το ΚΙΝΑΛ απέναντι σε μια καθαρά αντιθεσμική συμπεριφορά, επέλεξε το ρόλου του «επιτήδειου ουδέτερου». Ο κομματικός μικροϋπολογισμός υπερισχύει της θεσμικής υπευθυνότητας».

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ που πυροδότησε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας

«Η αποψινή θλιβερή εικόνα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο επιβεβαιώνει ότι κάποιοι συνειδητά επιδιώκουν τον ολοένα και βαθύτερο ευτελισμό των θεσμών», σχολιάζει το ΚΙΝΑΛ για το επεισόδιο Πολάκη-Αθανασίου στη Βουλή.

Η Χαριλάου Τρικούπη χαρακτηρίζει «χουλιγκανικού χαρακτήρα» την σύγκρουση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που οδηγεί – όπως τονίζει – «σε πρωτοφανείς καταστάσεις και μετατρέπει τη Βουλή των Ελλήνων σε Βουλή μιας τριτοκοσμικής χώρας».

Και σημειώνει ότι τα δύο κόμματα «μαζί δημιουργούν και συντηρούν τοξικό κλίμα, που ενισχύει την κρίση εμπιστοσύνης των πολιτών για την πολιτική και υποβαθμίζει την ποιότητα της δημοκρατίας μας».

«Αυτές οι εικόνες και αυτές οι συμπεριφορές», καταλήγει το Κίνημα Αλλαγής, «δεν αξίζουν στον ελληνικό λαό».

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024