Ηλεία: Δωδεκάχρονος μετά τους φυσικούς γονείς του έχασε και τους θετούς του από κοροναϊό
Την ανατροφή του παιδιού θέλει να αναλάβει τώρα ο αδελφός του θετού του πατέρα, ο οποίος ζει στην Αυστραλία
Συγκλονίζει η τραγική ιστορία ενός 12χρονου αγοριού στο Βαρθολομιό Ηλείας, το οποίο μετά τον θάνατο των φυσικών του γονιών, έχασε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και τους θετούς του γονείς από κοροναϊό.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.gr, το παιδί έχασε χάσει σε πολύ μικρή ηλικία τους φυσικούς του γονείς. Υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι στο Βαρθολομιό, ωστόσο πρόσφατα και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα πέθαναν και οι δύο από επιπλοκές του κοροναϊού, με αποτέλεσμα να μείνει και πάλι μόνο του στη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, την ανατροφή του παιδιού θέλει να αναλάβει τώρα ο αδελφός του θετού του πατέρα, ο οποίος ζει στην Αυστραλία και αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ηλεία, έτσι ώστε να κινήσει τις διαδικασίες απόκτησης της επιμέλειας του μικρού.
- Καστοριά: Διασωληνωμένος 4χρονος που έπεσε σε πισίνα – Δίνει μάχη για τη ζωή του
- Ο Ανδρουλάκης παρουσιάζει τις 17 δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για τους συνταξιούχους
- Σε γερμανικό νοσοκομείο Αμερικανός που διαγνώστηκε με Έμπολα μετά την παραμονή του στο Κονγκό
- Δήμαρχος Παλλήνης στο in: Μόνο από τη Λεωφόρο Μαραθώνος διέρχονται καθημερινά περισσότερα από 70.000 οχήματα
- Ενταση, φως και σκοτάδι: Νέες backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς Σύγκρουση
- Χρυσοχοΐδης: Η Αστυνομία έχει αποστολή να συλλαμβάνει δολοφόνους και όχι να σκοτώνει παιδιά
- Συναγερμός στη Λαμία μετά από κρούσματα σαλμονέλας
- «Η Ντόρτμουντ συμφώνησε με την Γκενκ και παίρνει τον Καρέτσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442