Αιματηρή ληστεία στο Κιλκίς: 15χρονος μαχαίρωσε 36χρονο
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς εντόπισαν τους δύο δράστες
Αιματηρή ληστεία έλαβε χώρα, το απόγευμα της Δευτέρας, έξω από το Πολύκαστρο Κιλκίς, με θύματα δύο άνδρες.
Ως δράστες της ληστείας συνελήφθησαν δύο άνδρες από το Αφγανιστάν, 20 και 15 ετών, οι οποίοι υπό την απειλή μαχαιριών ακινητοποίησαν δύο Πακιστανούς υπηκόους και τους αφαίρεσαν 200 ευρώ.
Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο ανήλικος φέρεται επιπλέον να μαχαίρωσε το ένα από τα θύματα, προκαλώντας τραύματα στον θώρακα και το χέρι.
Ο 36χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο, και πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς εντόπισαν λίγο αργότερα τους δύο δράστες και στην κατοχή του ανήλικου βρέθηκε ένα μαχαίρι.
- Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει ότι κατέστρεψε μοναστήρι στο νότιο Λίβανο
- Τέλος θητείας για τον Τζερόμ Πάουελ – Τα οχτώ ταραχώδη χρόνια στο τιμόνι της FED
- Μαζικές περικοπές στο ΒΒC: Καταργούνται 2.000 θέσεις εργασίας
- Ο Στάρμερ προτρέπει σε αυστηρή δράση κατά των φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων μετά από αντισημιτικές επιθέσεις
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 3 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Οσασούνα – Μπαρτσελόνα 1-2: Στο +14 από τη Ρεάλ οι Καταλανοί, έτοιμοι να πανηγυρίσουν τον τίτλο
- Τι πρέπει να μάθουν οι αγχώδεις γονείς για το εργασιακό μέλλον των παιδιών τους στην εποχή της AI
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442