Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Διδασκάλου: Τα παιδιά μου με σώσανε

Κατερίνα Διδασκάλου: Τα παιδιά μου με σώσανε

Η ηθοποιός μίλησε για την απόφαση της να κάνει οικογένεια σε μικρή ηλικία

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην σειρά Άγριες Μέλισσες, μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της ως Μυρσίνη στη σειρά, για την μητρότητα ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο που έπαιξαν τα παιδιά της στην καριέρα της.

«Δεν είναι τόσο εύκολο για την Μυρσίνη να αποδεχτεί τη Δρόσω. Την κατανοώ την Μυρσίνη, γιατί γι’ αυτήν είναι μπροστά της οι φόνισσες του γιου της. Το καταλαβαίνεις τι σημαίνει;», ρώτησε η Κατερίνα Διδασκάλου. Η Ελένη Μενεγάκη επέμεινε στην ερώτησή της και η ηθοποιός επισήμανε: «Η Μυρσίνη έχει τρομερά κοινωνικά κλισέ και εκτός από σκύλα μάνα είναι σκύλα και σε πολλά άλλα επίπεδα. Εγώ την καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι σταθερή στην πορεία που έχει χαράξει».

«Ο μπαμπάς των παιδιών μου είναι διπλωμάτης, ευρωπαίος διπλωμάτης, οπότε συνέβη το εξής τρομερό. Πηγαίνοντας στην Νέα Υόρκη έκανα πολύ γρήγορα χαρτιά για να μπορώ να δουλεύω ως ηθοποιός, γιατί είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα εκεί και μόλις παντρεύτηκα έκανα πολύ γρήγορα τα δύο παιδιά, ήμουν πολύ μικρή», εξήγησε η Κατερίνα Διδασκάλου για την απόφασή της να κάνει παιδιά σε νεαρή ηλικία.

«Παρόλα αυτά, δεν το μετάνιωσα ποτέ. Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου στα 26 μου να έχω δύο κουτσούβελα να με φωνάζουν μαμά, νομίζω ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό με σώσανε τα παιδιά. Με κρατήσαν γειωμένη στη γη. Στη δουλειά που κάνουμε έχουμε έναν μεγάλο κίνδυνο γιατί δεν βγαίνεις στην κάμερα και στη σκηνή ως Κατερίνα, βγαίνεις ως μία ηρωίδα και αυτό είναι περίπλοκο» κατέληξε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024