Με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στον τελικό του Australian Open και στην κατάκτηση του τροπαίου από τον Ναδάλ
Ο σπουδαίος ισπανός τενίστας Ράφαελ Ναδάλ, σε ένα συγκλονιστικό τελικό κόντρα στο ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ, επικράτησε με 3-2 σετ, με ανατροπή μάλιστα από 2-0, και κατέκτησε τον 21ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του.
Πλέον ο ισπανός τενίστας βρίσκεται μόνος πρώτος στη σχετική λίστα αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς.
Η Μαρία Σάκκαρη παρακολούθησε τον μεγάλο τελικό του Australian Open, που είχε διάρκεια περίπου 5 ώρες και 30 λεπτά, και δήλωσε έκπληκτη με την τεράστια ανατροπή που πέτυχε ο Ναδάλ.
Με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ελληνίδα πρωταθλήτρια αποθέωσε τον ισπανό τενίστα με μια φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς του στο τέλος του αγώνα.
Τη φωτογραφία συνόδευε μια λεζάντα με τη λέξη «Απίθανο».
Μετά από μία δεκαετία και 20 τίτλους συνολικά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν. Ο Έντσο Μαρέσκα το φαβορί για τον πάγκο.