Η deadline day έφθασε, και όπως και στις περισσότερες ομάδες, έτσι και στον Παναθηναϊκό η ημέρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Το Τριφύλλι αυτήν τη στιγμή δεν έχει ανοιχτά μέτωπα, ωστόσο όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά και δεν αποκλείεται στο τέλος της ημέρας να έχουν γίνει προσθήκες.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε δηλώσεις πριν από το παιχνίδι με τον Αστέρα στη Λεωφόρο και ουσιαστικά ανέφερε πως οι Πράσινοι θα κινηθούν μόνο εφόσον προκύψει κάτι αρκετά καλό, που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.
Ο σέρβος τεχνικός, μαζί με τους συνεργάτες του, εξετάζει ποδοσφαιριστές για τις θέσεις στα χαφ, αλλά και για το αριστερό άκρο της άμυνας και τα «φτερά» της επίθεσης.
Τη δεδομένη στιγμή όλα είναι στο «50-50» και όλα τα ενδεχόμενα μοιάζουν πιθανά.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Οι Ισπανοί διέλυσαν τους Λονδρέζους, πραγματοποιώντας φανταστική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Δύο τεράστια λάθη από τον γκολκίπερ της Τότεναμ, Κίνσκι, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 17'