Με ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα. Ένα σημείο «κλειδί» ήταν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης, οι οποίες είχαν σταλεί σε ειδικό εργαστήριο στη Βέρνη της Ελβετίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξετάσεις έχουν βγει και τα αποτελέσματα έφτασαν στο εργαστήριο του ΑΠΘ.
Οι εξετάσεις είχαν σταλεί στην Ελβετία καθώς εκεί υπάρχει εξειδικευμένο εργαστήριο για να εντοπιστεί η ύπαρξη ή μη συγκεκριμένων μεταβολικών και συνθετικών ναρκωτικών ουσιών που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες στην παράνομη αγορά και δεν μπορούν να αναγνωριστούν από το εργαστήριο του ΑΠΘ.
Το Ινστιτούτο έχει αναπτύξει μία συγκεκριμένη τεχνολογία και έχει παραλάβει ορισμένα μηχανήματα που μπορούν να προσδιορίζουν και να ανιχνεύουν συνθετικές ουσίες άγνωστης δομής, που έχουν πρωτοκυκλοφορήσει στην αγορά τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες.
Πότε θα λάβει το πόρισμα η ανακρίτρια
Στο εργαστήριο του ΑΠΘ θα γίνει η καθαρογραφή, η μετάφραση και η διασταύρωση των αποτελεσμάτων, θα προστεθούν σε αυτά που έχουν στα χέρια τους οι ελληνικές αρχές από το ΑΠΘ και αφού βγει το πόρισμα θα σταλεί σε σφραγισμένο φάκελο στο ΑΤ Λευκού Πύργου και από εκεί στην ανακρίτρια.
Είναι πολύ πιθανό η ανακρίτρια να πάρει τα αποτελέσματα στα χέρια της αύριο το πρωί.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής