Άπλετο φως στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις από την Ελβετία, οι οποίες ήδη βρίσκονται και καθαρογράφονται στη Θεσσαλονίκη. Οι εξετάσεις στη συνέχεια θα αποσταλούν στην 5η τακτική ανακρίτρια η οποία ερευνά την υπόθεση.
Από το τι θα δείξουν θα εξαρτηθούν πολλά. Πάντως η πρώτη αντίδραση ενός εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση, του μετρ ο οποίος φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου και να προσκάλεσε την 24χρονη Γεωργία, εκεί, ήταν λακωνική.
Ο μετρ μίλησε στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου και είπε: «Δεν έχω να δηλώσω κάτι. Δεν φοβάμαι κάτι».
Γκαζάκια
Νωρίτερα το πρωί γκαζάκια έσκασαν έξω από το γραφείο του δικηγόρου με τον οποίο φέρεται να είχε λογομαχήσει η 24χρονη στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, λίγες ώρες μετά το περιστατικό. Στην ίδια πολυκατοικία με το γραφείο του δικηγόρου αλλά σε άλλον όροφο, βρίσκεται το σπίτι του μετρ.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα